Ett känslosamt slut.

Min uppdatering har varit väldigt dålig. Verkligen väldigt dålig. Men jag har varken haft orken eller lusten för att skriva, men nu när jag väl sitter här och skriver igen så känns det ju bra. Ska försöka bättre mig igen!.

Nu är snart allting slut. Året, detta år som har varit en berg - och dalbana för mig. Upp och ner hela tiden. Humörsvängningar, besvikelse, lycka, ångest, kärlek, allt detta av och till i ett tempo som egentligen inte ens är mänskligt. Men jag står här. Med en möjlighet att förändra och göra det kommande året till vad jag vill. Så nu frågar jag mig själv? Vad vill jag göra av det här året?
Först och främst vill jag skapa ett nyårslöfte, ett löfte som jag ska se till att hålla. Verkligen.
Jag ska bli en bättre vän, en vän som ni ska veta finns där, inte är för på och som ni vill va vän med på den nivå som ni vill, och inte känna er påtvingade på något sätt. En vän som ni ska trivas med, oavsett om du är min bästa vän eller en som jag precis har lärt känna så lovar jag att jag kommer bli roligare och trevligare att tas med.

Finns det något mer jag vill uppnå år 2009? En hel del. Jag vill uppleva saker, resa, göra saker som jag aldrig gjort förr. Jag vill leva, på riktigt.
Jag vill också hitta kärlek. Jag vill inte stressa fram det, men jag vill ändå ha kärlek. Det är en av mina stora drömmar och en ambition och min drivkraft. Det är inte "skönt" att vara singel längre.

Men nu är det också slut på min berg - och dalbana. Jag har hittat mig själv under året. Nu ska jag bara njuta. Njuta av livet, vänner, nöjen, ja till och med skolan ska jag försöka njuta av. 

Med förhoppningar att både jag och ni ska få ett jättebra 2009, så avslutar jag det här inlägget, och lovar att återkomma och uppdatera mer nästa år. Det blir ett till nyårslöfte för mig!

Gott nytt år önskar Daniel!

RSS 2.0